Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagsfärsk dagtid, rim i tre versar


Oförlåtlig dikt

Vill inte möta döden
Galenskapens skallra
För den som smakat mjöden
På livets lina dallra

Hur ska man då veta
Frågan bränner tyst
Att man någon reta
När man slumpen kysst

Vilket strå man dragit
Avgörande av vikt
För långt man steget tagit
Skrev oförlåtlig dikt




Fri vers av lillac
Läst 297 gånger
Publicerad 2008-10-15 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lillac
lillac