Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ska jag göra?

Jag vet varken ut eller in,
vad ska jag göra?
Trodde du bara var min,
jag vill inte lögner höra..

Hoppas att allt du säger sant är,
du vet vad jag varit med om..
Du vet också att det är dig jag håller kär,
det känns så falskt nu liksom..

Som om jag inte betyder någonting alls för dig,
känns så tomt inuti mitt hjärta..
Som om någonting där lämnat mig,
känner en stor smärta..

Vill inte känna så,
jag vill kunna lita på vad du säger om det..
Men vet inte om det går att lita på,
det är som om du i mig sket..

Bara totalt struntade i mig och det vi har,
men jag glömmer ej..
I mitt hjärta jag spar,
alla minnen med dig..

/Ramona




Övriga genrer av Ramona Salo
Läst 234 gånger
Publicerad 2008-10-15 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ramona Salo
Ramona Salo