Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min lilla prins i min mage.. Jag längtar så efter dig..


12 veckor kvar

Nu är det inte långt kvar tills du kommer..
Jag längtar så fruktansvärt mycket efter dig..
Och undrar hur du ser ut..

Du rör dig mer och mer, sparkar hårdare och hårdare,
ibland tror jag att du ska sparka ut alla organ jag har..
Men det gör inget för jag vet att det är ditt sätt att visa,
att du mår bra..

Du är min prins, mitt lilla hjärta..
Jag älskar dig så otroligt mycket..
Vill bara att du ska komma NUU, så jag får krama och pussa på dig..
Hålla dig nära och känna din kropp mot min..
Höra dina små andetag..

Pappa längtar efter dig också, det lovar jag..
Även om han har svårt att förstå att du verkligen finns därinne..
Han brukar ligga med handen mot magen och försöka känna dig,
känna dina sparkar och ibland får du in en fullträff mot hans hand..
Som om du vet att det är han..

Men det dröjer inte länge nu, snart kommer du ut i den stora världen,
och jag lovar att jag ska skydda dig med mitt liv..
Jag ska hålla dig nära tills du själv vet vad du vill..




Övriga genrer av Ramona Salo
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-19 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ramona Salo
Ramona Salo