Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör mig till den du en gång gjorde

Dina små ord gör så ont att höra.
allt låter bara så fel och ont.

du får mig aldrig förstå vad jag gör fel.
du blir bara hemsk och jag blir rädd.

vad ska jag göra för att du ska bli den jag älskat?
vad ska jag göra för att du ska bli du.
varför förstår du inte?

Det gör så ont med dina hårda ord
din otrevlighet,
den krossar mig

laga mig istället älskling
gör mig vacker.
gör mig till den du en gång gjorde.
gör mig till mig själv igen.




Övriga genrer av - Your last illusion.
Läst 243 gånger
Publicerad 2008-10-15 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

- Your last illusion.
- Your last illusion.