Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man släpper aldrig det finaste.

Älskling
Jag håller dig hårt. märker du det?
känner du att jag håller dig så hårt att jag aldrig kommer släppa dig?

jag har lovat dig det. och man släpper inte det finaste man kan få.
min kärlek till dig kommer aldrig ta slut.
Älskling, släpp inte du heller.
Du sa att jag var det finaste, jag tror dig.
Släpp mig då inte, man släpper aldrig det finaste.

Ta min hand. Håll den hårt igen. Släpp inte




Fri vers av - Your last illusion.
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-15 20:14



Bookmark and Share


  vildengel
så vackert! skriven med väldig intensitet. gör mig varm och lite tårögd :)
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

- Your last illusion.
- Your last illusion.