www.nodaddy.nu/mansmis2.html
www.mansjouren.nu/harskartekniker/" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.nodaddy.nu/mansmis2.html
www.mansjouren.nu/harskartekniker/



Några ord till Dej MISSHANDLADE MAN...

www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=531&a=339167
(kvinnors våld mot män tystas ner)
******************************************


Res dej..... ta kontakt med läkare & polis.

Ring Mansjouren.

Du KAN göra det!!

Du kan.

Du måste.

Det är INTE DEJ det är fel på!


Du kan!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-15 20:42



Bookmark and Share


  Cris
Japp! stå på er alla.. ingen ska behöva tåla stryk!!
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP