Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var med i skolans poesitävling förra våren. Kom sist. Rim.


Prata med mig flicka

Prata med mig flicka, du som bara gråter.
Du gjort så många saker du ej dig själv förlåter.
Är det ett sätt att försvinna? Är det ett sätt att fly?
Falska kort för att vinna, supa sig full och bara spy.
Kärlek, vart finns den? Allt du fått är snabba knull.
Vad är meningen?
Spelar roll, du var ju full!




Fri vers av lillac
Läst 287 gånger
Publicerad 2008-10-15 21:02



Bookmark and Share


  jörgen g
Tragiskt rått men tyvärr verkligt för många. Stark dikt!
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

lillac
lillac