Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dag.

jag fick en tanke idag. inte någonting poetiskt eller så men ändå.
tänk vad fel ett ord kan bli om man bara skriver en bokstav fel.

ex.
jag kan förhöra dig.
jag kan förföra dig.
jag kan förgöra dig.
jag kan förstöra dig.


Ord är det som sårar mest.
fysisk smärta gör ont men det rinner av
men psykisk smärta, det sitter kvar.

Det som gör ondast är det som inte syns.
det är det ingen som undrar över, det kan man dölja.

slå mig
men slå mig inte med ord
för då sårar du mig djupare än alla sår kan nå.




Övriga genrer av Johanniean
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-15 22:37



Bookmark and Share


    Wewill
spännande skrivet :)
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Johanniean