Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dikter.

När du grät i mina armar och jag trodde jag förstod
När de saker som du sa var mycket mer än bara ord.
När jag satt hos dig och lyssna på de saker som du sa.
Det var då jag måde bra, är det så som det ska va?




Fri vers av Johanniean
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-15 20:54



Bookmark and Share


    Anniean
Jag håller inte med herren nedanför i hans kommentar.
Asså jo, i att den var bra, men inte med nödrimmet.
2008-10-15

    Wewill
lite nödrimmad men härligt skriven. :)
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Johanniean