Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matteläxa

Vad är hemskare,
vad är sämre,
vad är jobbigare
än min matteläxa??

Så många tal,
så många siffror,
så mycket text.
Hur ska jag orka mer??

Det ända som får mig att kämpa, det är du...




Fri vers av Ellin
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-16 14:31



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, att inse att pojkvännen är hypotenusan av ett primtal är alltid något vackert med
2008-10-16

  Eaglemountains VIP
Men Du har ju någon, som får Dig att kämpa.....
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Ellin