Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad hindrar mej?

Jag vill gå fram till dej,
fråga hur du mår.
Men någonting hindrar mej,
hjärtat bultar fort,
jag vill ju va med dej.

Jag kan ändå höra din röst,
men det är ingen tröst.

Om jag inte tar stegen fram,
kanske jag ångrar att vi aldrig lär känna varann?

Jag tycker ju om dej,
men något håller mej tillbaka.

Jag blir generad när du ser på mej,
jag trycker fram ett leende.

Jag försöker ta din hand,
men någonting hindrar ju mej.
Vem stoppar mina steg från att gå till dej?

Jag ler förvirrat,
det här e ingen lek,
det handlar om kärlek.

Jag är också rädd,
rädd att göra fel.

Snälla låt mig få komma nära dej!
Bara du finns i mina tankar, bara du...




Fri vers av Ellin
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-16 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellin