Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan värld

Sitter och ser ut genom fönstret
Vad läraren i bakgrunden pratar om vet jag inte
Slutade lyssna för länge sen
Eller så kanske jag aldrig började lyssna
Jag är i en annan värld

Kan inte se vad som finns utanför fönstret
Inte ens när läraren med en sur röst frågar:
Anna, händer det något intressant där ute?
Men jag hör inte
Jag är i en annan värld

Har iPoden på högsta volym
Ändå så hör jag inte en ton av melodin
Märker inte ens att det är min favorit låt som spelas
Tiden har stannat
Jag är i en annan värld

Tänker inte på hur kort tid det är tills provet
Eller på hur mycket jag måste jobba ikapp
Kommer ångra mig senare
Men nu spelar det ingen roll
Jag är i en annan värld

Lämnade jorden för länge sen
Ibland saknar jag den
Saknar känslan av att ha kontroll
Nu vet jag ingenting
Jag är i en annan värld

Inte en när vännerna drar mig ur stolen och
Till ett annat klassrum vaknar jag
I huvudet finns ingen skola
Bara du
Jag är i en annan värld

Jag är i våran värld




Fri vers av AnnaEss
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-16 20:44



Bookmark and Share


  Vildaste
Denna fastnade rejält i mitt huvud,
jag vet hur det är att vara i en annan värld
kram/vilda
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

AnnaEss
AnnaEss