Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens mur.

Vid din sida jag alltid vill stå,
sida vid sida med dig vill jag alltid gå.

Varför finns denna mur emellan oss då?
Varför får jag dig inte nå?

Mitt hjärta det bara skriker och bankar av alla dessa tankar!

Vad krävs för att fälla muren?
det kan väl inte bara hänga på turen?

Nej, någon måste ta första klivet,
för jag längtar bara efter det gamla livet.

Livet... med dig..




Fri vers av Sundi
Läst 453 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-17 01:29



Bookmark and Share


  teenagekicks
väldigt fin:) man känner igen sig..
2009-06-21

  inutimonster
härligt flyt, brukar ha svårt för texter som rimmar annars, men den här gillade jag. hög igenkänningsfaktor. dessutom har du väldigt vackra händer.
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Sundi
Sundi