Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[16] Glitterglädje

Sitta still och stirra
Jaga, hungra, pirra
Stirra ner en främling
Hålla hans skam hemlig
Leva livet utan sen
Aldrig förr, aldrig igen
Älskas utan vädjan
Bara glitterglädjas
Gå i kras för varje törn
Hulka hejdlöst i ett hörn
Ödsla ett helt liv på larv
Avundas varenda sparv
Förlora mig i detaljer
Solrosor, liljekonvaljer
Älska allt som ska försvinna
Fast jag redan ser det brinna
Få det enda som jag vill
Bara lite, lite till
Enveten och medveten
Tacka nej till evigheten
Kyssa henne när hon gråter
Vara den, den som förlåter
Skratt glatt så alla ser
Låtsas att det finns nåt mer
Gråta tyst så ingen hör
Ångra mig först när jag dör




Fri vers av teSer Mitt i armen
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-17 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teSer Mitt i armen