Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag mår ganska skit, men varför...??




Borde faktiskt må bättre.

Men andra i gamla familjen har problem,

många problem i vår familj senaste året;

suicid, panikångest, kris i brorsans ex familj,

en av oss på psyket i flera veckor, alkoholism...

Blod är tjockare än vatten... & vad är MINA problem

och de ANDRAS problem??

Ganska bra att skilja ut det där.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-18 03:18



Bookmark and Share


  glittertindra
inte alls så underligt.. ganska mänskligt.. det är stora saker du skriver om här.. klart du känner med dom du älskar.. ganska självklart..
2008-10-18

    Bellissima
Familjen hör ihop. I en kärleksfull familj bär man varandras smärta. Det är oifrånkomligt.
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP