Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Är jag..?

Jag är det alla vill se.
Jag försöker.

Löshår
Smink
Tighta jeans
smal

Men om det inte räcker
Så är jag mig själv.




Fri vers av mmalouu
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-18 12:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
världen är ego
var det du med
var dig själv
snyggt fångat
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

mmalouu
mmalouu