Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demonerna



Demonerna har landat
på mitt huvud
De suger åt sig mitt ljus
och krossar det
De suger åt sig mitt hopp
och släcker det

De manar mig till hopplösa
stordåd
De lockar mig till kärlek
som är utsiktslös
De låter mig leva i lycka
och sliter den från mig

Demonerna är mitt
verkliga jag
Demonerna är det
jag vill
Demonerna är det
jag aldrig fick




Fri vers av utan
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-18 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

utan