Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 20/2 2003


Borttappad själ sökes

Och i det blåa ljusets
skuggor lever de
spillda själarnas skara.

Omvärvda av sin egen
stank och ljuvligt
doftande nakenhet.

Med karbonpapprets
svärta mellan jaget
och en allt för kall
verklighet.

Bakom glaset kan
de bara se värmen
men inte känna den.




Fri vers av Magnus Åkerblom
Läst 621 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-05 20:32



Bookmark and Share


  aftermath
ruggigt nära.
2006-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Åkerblom
Magnus Åkerblom