Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hej o godnatt

nu blir det lite bloggliknande först tills vidare.
jag vill lära mig skriva. därför skapade jag det här medlemskapet nu. vill sätta igång.
vad skriver man om.
skriver jag om min relation till mig själv.
kärlek är ju ett vanligt allternativ. fast det kanske är lite dåligt med sådant här. kanske dags att hitta lite sådant. ge det en syn, något att komma ihåg.
ja kommer förmodligen börja fundera lite på någon tanke på någon jag inte borde ge. kanske för att jag inte har något att säga.
kanske desperat försöker tillverka nya tankar och känslor när resten är svårt att höra. kanske ska försöka ge tillbaka bra ord till bra skapelser. eller bara vardagliga stunder.
nu behöver jag sova




Dagbok av ingenpoet
Läst 105 gånger
Publicerad 2008-10-18 23:57



Bookmark and Share

  ingenpoet
ingenpoet