Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför är jag bara fri när jag är själv

varför är jag bara fri när jag är själv
nu är det en massa inuti mig
för att jag var själv ett tag
växer själv, krymper med andra
jag är en ensamvarg
jag föredrar att försöka bygga upp inuti och inte bli störd av andra




Övriga genrer av ingenpoet
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-28 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenpoet
ingenpoet