Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill ha mitt liv

i en låda. typ. bilder, musik. egna saker.
jag håller på och försöker få tag i mitt liv

-
kan jag inte arbeta med något?
försöker spotta ut något
är tyst, tyst, tyst
försöker spotta ut något
tyst, tyst, tyst




Övriga genrer av ingenpoet
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-29 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenpoet
ingenpoet