Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomheten


Tänk ibland känns livet så meningslöst tomt,
ensamt trots att man har vänner och en älskande.

Varför undrar man?
Varför kan inte jag vara glad och lycklig?

Jag har ju det man kan önska!
Men inuti min själ känns allt så tomt,
tomt på känslor från mig själv.

Jag har tagit många smällar här i livet kanske för många?

Min själ har blivit så hård och jag känner mig aldrig
säker på något för jag vet att nästa dag kanske
jag inte har kvar.

För ett par månader sen fanns det ett underbart ljus i
mej som jag verkligen trodde skulle få lysa i mej
nu hade lyckan kommit till mej.

Men ljuset blåstes ut det blev svart och tomt,
den sista gnutta av hopp togs i från mej.

Jag kommer fortfarande existera men min själ
kommer alltid att vara tom och kall,
om inte just du tänder ljuset igen..




Fri vers av mia VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-10-19 08:29



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Lyckan är som en våg mot stranden
om du försöker hejda den i dess rörelse
så är den inte längre en våg.
Den drar sig tillbaka
men var trygg och lita på
att havet kommer att skänka dig
en ny våg
2009-01-09

  Cosmic Johanna
Vackert känslosamt skildrat,
kan känna igen mig, det är tomt tills ljuset tänds igen...
Jag tar fram de cosmiska tändstickorna, och gör ett försök:-)
2009-01-02

  Lotti
utrycker dig väldigt bra om tomheten som jag känner igen
2008-11-21

    användarvänlig
Tomheten kan tala
men vad betyder språket?
Hur ska den tolkas?
Sökandet får fortgå
Don´t give up
2008-11-13

  Sladjana Zubcevic
"Min själ har blivit så hård och jag känner mig aldrig
säker på något för jag vet att nästa dag kanske
jag inte har kvar."
Smärtsamt vackert
2008-11-13

  prinscess VIP
ja det kan man ju undra jag i bland kanske man får ta alldeles för mycket smällar som man kanske inte borde behöva bära inom sig i själen
2008-11-12

  stella
Ja varför man frågar sig varje gång...
2008-11-07

  Aisha VIP
..mmm...
en text om tomhet....som ju beror på att någon har släckt ljuset...
det där känner jag igen..
..så....här handlar det ju inte om någon oförklarlig tomhet.....utan det var någon som....försvann.....
fint skrivet...känslan förmedlas tydligt...
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

mia VIP