Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LILJEKONVALJEN

du saknar mig säkert inte

så jag kommer nog aldrig tillbaks

du saknar mig säkert inte

jag var dig aldrig till lags

visst minns jag konvaljens avsked

en så vemodig melodi

ser ditt namn ibland i loggen

så du läser min poesi

kanske är vi båda svåra

känslomänskor båda två

är man sårad kan man såra

fast man inte menat så

så när gula björklöv singlar

ner på asfalt och på gräs

saknar jag vårt sätt att mingla

och jag hoppas att du läst

LARZ GUSTAFSSON   19/10 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-19 10:16



Bookmark and Share


  Therés
vilken sakand och de ord som jag fastnade mest för här är

"är man sårad kan man såra

fast man inte menat så"

Underbart!!!
2008-10-20

    ej medlem längre
En saknad & längtan, minnen,
ett slags avsked, ett brev,
ja jag hoppas personen läst,
den dikten var ämnad för...
2008-10-19

  Betlehemsstjärnan VIP
Stillsamt ödmjukt och vackert. En vädjan som hörs/B
2008-10-19

  Ann-christin
Jag älskar blomman liljekonvalj :-)
2008-10-19

    sajo
En text fylld av saknad. Sorgsen att läsa. Texter brukar kunna göra att läsaren blir att tänka efter och kanske blir det så...
att du liljekonvaljen återigen kan nå....
och kanske svar få...
2008-10-19

  anits VIP
Vackert och ödmjukt till någon
som du saknar mycket
2008-10-19

  Elaine.S VIP
Känsliga ord till någon som saknas.
..och det stämmer som du skriver'

"är man sårad kan man såra

fast man inte menat så"
2008-10-19

  mare VIP
en sorglig vacker dikt...
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP