Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VattenSängsMörkerBrottning









Du tar en jättekall dusch

medans jag spelar glad mystisk synth

för oss

Vi har släckt överallt, & persiennerna nere

Jag har satt 8 fönar på stativ

runt vår vattensäng

Du kommer in & lägger dej

tar mina händer & drar mej ner

&

så brottas vi

Du är mindre än mej

men så jääävla seg & stark

Du får mej ner i brygga

&

jag ger mej

Vi låtsas att det är OS i

vattensängsmörkerbrottning

utomhus i ett fjärran land

med varma vindar

Det är så skönt

Sen rullar vi oss i snön

&

har picnick

i badkaret




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2008-10-19 17:36



Bookmark and Share


    Bellissima
Måste fnissa lite! :)) Gillar det där med fönarna på stativ! Du är helknäpp, Johan! ;)
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP