Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till "antipoesigruppen"


hararna...



hararna...


Hararna.....


Hararna!


HARARNA!!!


Hur kan nån TA så många harar!!??

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-19 17:45



Bookmark and Share


  Cris
Plutt plutt

skutt skutt
2008-11-04

  Michaela Dutius
Det kan man verkligen fråga sig:)
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP