Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barnets gamla ögon





Mellanting

Drunknar i ljus

Flyger blint

Kraschlandar i gråskalor

Glider runt solen

Kvävs av sinnesförrvirring

Famlar i förundran

Minnesförlust

Snart måste jag upp igen




Fri vers av Timothy
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-20 03:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Timothy