Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tomma ord fyllda med struntprat ;)


Vill se dig dö

Trodde aldrig jag skulle känna det på det sättet,
Så starkt, så hemlighetsfullt och så betydligt.
Trodde aldrig att du skulle fråga,
De där små orden ekar i mitt huvud,
Vill inte försvinna.

Ser fortfarande glimten i dina ögon
Ditt bruna hår och din perfekta lilla mun
Aldrig hade jag trott att du skulle välja just mig
Aldrig hade jag väl kunnat förutse detta

Vi hade det fantastiskt
Jag glömmer dig aldrig, vännen
Men det du gjorde är oförlåtligt

Vill sticka ut din ögon och lägga dem bland hunden mat.Se honom gluffsa dem i sig.
Sedan vill jag sparka ner dig på den kalla marken och ta fram en kniv, borra den djupt in i dig och sedan se blodet rinna.
Ett lik utan ögon, är vad jag behöver just nu.
Vill känna känslan av att ha gjort det rätta. Eller snarare orätta.
Vill ge igen, vill hämnas. Vill lämna dig i sticket.

Men vi hade det bra, i ungefär 2 år. Fan dig.





Övriga genrer av TheDevil
Läst 216 gånger
Publicerad 2008-10-20 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheDevil