Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några få ord till minne av hur jobbig kärleken kan vara.


Varför älskar jag dig?



Käner inte igen mig
Vad har hänt?
Tänker bara på dig
Känner mig som jag aldrig känt
Varför lämna mig med frågor
Helt utan några svar
När mitt hjärta står i lågor
Och inte ens stoltheten finns kvar

Du finns inne i mitt huvud
Inne i min själ
Kan inte fatta, hur du mitt hjärta stjäl
Kan inte fatta att jag lät det ske
Att jag faktiskt skämmer ut mig
Men jag smälter när du ler
Vad ska man göra när känslorna vinner?
Jag känner hur viljan bara försvinner
Hur ska det stoppas, vad ska jag göra
När jag inte hjärtats röst längre vill höra?



Kommentera, jag hade inget att göra. Så jag skrev ner den på fem minuter, hihi.





Fri vers av TheDevil
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-07 18:52



Bookmark and Share


    singingbee123
den var jätte fin älskling, skit i vad den där pissråttan skrev! det är inte alls bara bajsiga ord!!

den var jätte fin
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

TheDevil