Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en del är föralltid borta..

du var min dag,
du var min natt,
du va mitt hjärteslag,
du va mitt allt,

varje dag
såg jag
din ros tappade sina blad,
och varje dag
tappade jag
meningen med att vara glad.




Fri vers av blacknwhiteworld
Läst 296 gånger
Publicerad 2008-10-20 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blacknwhiteworld