Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av de sämre kvällarna..


I mitt hjärta

I mitt hjärta verkar ni alla finnas kvar.
Jag söker min trygghet i det som var.

Mitt hjärta skär i bröstet
när jag förstår att ni ler
Själv står jag ensam kvar och ser.

Onödig, dödlig med dunkel blick
När ska jag finna ett hjärta som passar mitt.






Övriga genrer av Shamandalie
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-21 00:26



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Smärta i bröst där inget förmår att ge tröst, men en vacker dag då kommer kärleken också till dig för att stanna.
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Shamandalie
Shamandalie