Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En månad innan julafton, precis.

Vaknade och såg ut genom fönstret. Himlen var magisk i klarblått och rosa. Solen sken. Idag är det min 31:första födelsedag tänkte jag.
Öppnade balkongdörren, tog några djupa andetag, såg några småfåglar flyga förbi, bländades av ljuset.
Böjde mig ner och smekte kattens mjuka päls.
En kopp te kändes rätt, mynta/lakrits som just nu är en favorit, men sådant kan ju ändras.

Tänkte på Oasis textrad "Don't look back in anger, i heard you say". 90-talet.
Min bästa vän postade en 10 år gammal bild på facebook. 00-talet. Randig mössa och ring i näsan. Har alltid varit "lilla" för henne. Kanske för att hon är huvudet längre än mig.

Är tacksam för tiden som varit. För allt. Det jobbiga, roliga, lättsamma, det som varit tyngre.

Livet händer.




Prosa av Shamandalie
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-24 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shamandalie
Shamandalie