Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag föll aldrig.


Vårdagsmorgon.

Här står jag nu, med näsan långt ovanför vattenytan.
Känslan i bröstet känns bra. Att få vakna upp med fågelkvitter och vår utanför fönstret får en att känna att Livet är ganska bra ändå. Kanske inte bra alltid men bra just nu. Då får jag ta vara på de härliga stunder som finns.

Jag vill springa över ängarna igen. Jag vill plocka blommor och sätta i mitt hår. Jag vill vara på resande fot genom Sveriges vackra ställen.

Ni hittar mig i solen!




Övriga genrer av Shamandalie
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-18 10:15



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbart positiv och vacker...ni hittar mig i solen....vi brukar tala om att nån har en plats i solen.
Jag älskar hur du här visar på att det är ett val.
2009-07-03

  Glensan
Underbart positiv text
Vägen bär bara uppåt
2009-07-02

  Vilsen Annette-hittar vägen
Livsglädje =) som solen och våren ger!!!
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Shamandalie
Shamandalie