Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
BLUNDA INTE SE INTE BORT!!


VÅGA HJÄLPA OFFRET!

Hur kan ni bara blunda hur vågar ni bara öppna era KÄFTAR så STORA!!?

Hur kommer det sig att ni inte har hyfs att ni inte själva kan stå upp för era

egna åsikter?

Är det så ni visar er svaghet låta andra snacka för att sedan hålla med och

inte våga träda fram som en vuxen!

Du är feg som inte vågar stå för den du är!

Du är SJUK som Blundar för hemskhet, mobbning, trakasserier,

misshandel,våldtäckter,missbrukande av olika sorter, sjukdomar som andra

tviangas genomlida.

Är du då tvungen att stänga av, vara kall ignorera glömma bort, vara falsk

eller bara vara självgo?

För vad jag vet är det enbart rädsla, feghet,falskhet!!

Men ute i den stora världen den riktiga verkligheten får man stå för sig själv.

På Egna Ben.

I den stora världen som väntar efter allt skolarbetande är gäller det att kunna

ta hand om sig själv, visa vem man verkligen är, visa vad man verkligen kan.

Det är så man växer som människa individ person.

Men att redan i ung ålder börja blunda för ondska mobbning

utfrysning,falskhet.lögner orättvisor är TOTALT FEL!!!!!

Människor som inte redan nu tar tag i sig själva och som inte klarar av att stå

på egna ben redan nu KOMMER INTE ATT KUNNA BRYTA ISEN SEN HELLER!!

Så tänka nu nogrant igenom detta är det värt att falla dit, falla så djupt ner

för att köpa sig vänner, eller för att köpa sig tillfällig lycka?

Ni som vet vad jag snackar om och genomgått detta vet att STYRKA VARAR

LÄNGRE ÄN TILLFÄLLIG LYCKA OCH FALSKA VÄNNER!!

Våga ÖPPNA KÄFTEN!!!!

Håll den inte stängd När Saker som detta sker.

Det behöver inte betyda att du är en dålig människa eller en shallare som

vågar säga till om du skulle se detta ske ute på gatan i skolan eller på

arbetsplatsen!

Sänk inte ner ditt huvud så fort du ser något du ogillar.

Höj i stället huvudet så HÖGT det bara GÅR!

Och se till att få ett stopp på DET HEAL!

VÅGA VARA DEN SOM HJÄLPER OFFRET!!




Fri vers av Soul-Child
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-21 14:44



Bookmark and Share


    Calin
Våga hjälpa varandra.
2008-10-21

  Mats Henricson
Jag är Med Dig Hela Vägen ! Man får lite skit ibland men det gör ingenting ! Jag vet, har gripit in många gånger, fått en del för det, pangade fönsterrutor, punkterade cykeldäck, hotats, men jag Bryr Mig Inte ! Så länge som jag står och går på mina gamla ben tänker jag ALDRIG acceptera mobbing och sån´t skit !!! Och inte se´n heller.....
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Soul-Child
Soul-Child