Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... vilket blir det sista ordet ? ...


Ett kors, ett datum, några rader


Skämt
Teater
Förströelse
Pension

eller

Skämt
Rygg mot rygg
Förlovning
Bubbelmage
Evolution

eller




Fri vers av Prästen utan religion
Läst 385 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-28 01:01



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
I min smak. ;)
2009-03-14

    Erika H
eller...

Äntligen.

eller...

Fasiken.
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Prästen utan religion
Prästen utan religion