Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något hände som jag är glad för! Kanske beror det på er... Poeter.se!!!

Jag har sparat ditt telefonnummer i mobilen
fast jag bara har skickat ett sms
till dig
och aldrig ringt


därför såg jag att det var du som sms:at mig

"Ska du med på en promenad med Pimpim?"

Pimpim

måste vara din hund


Vad tror du? Det är klart!

Jag svarade
"kan jag väl, med en gång?"

och sedan gick vi






jag kan inte fatta det men
vi pratade

även om det inte var som förut

(har det någonsin funnits något förut?)






- Här bor jag. Men vi ses väl i skolan imorn?
- Visst!
- Hej då!
- Tjarå! Jag älskar dig
- Vad sa du?
- Ne inget... fin hund alltså. Vi ses imorn då...

 

och sen gick jag

jag kunde väl inte hjälpa att du inte hörde

det där jag sa du vet...




Fri vers av ochdukommeraldrigveta
Läst 330 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-22 15:26



Bookmark and Share


  inutimonster
jag ler så mina mungipor strejkar, hur sött som helst
2008-10-26

    Nattviol
jag gillar den
för igenkänningen!
alla har vi varit där..
med munnen full av ord
vi inte vågat säga....!!

; )
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

ochdukommeraldrigveta