Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
........................................................................men jag älskar henne ändå


motherfucker


jag vill svära
nikotin är mitt kall

JÄVLA MARLBORO!!!!!!

jag orkar inte vara sofistikerad

intelektuell
intelligent

o vad fan allt heter


och om du säger emot
blir jag bara hårdare

för de smakar bra i min mun

dom fula
sura
hårda
förbjudna
orden

dom trivs mellan gommen och tungan

så jag ber dig klandra mig inte
















mamma




Fri vers av ochdukommeraldrigveta
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-27 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ochdukommeraldrigveta