Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa

Jag dansar ut mina känslor, det gör att jag överlever.




Övriga genrer av Hanna Wiklund
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-22 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Wiklund
Hanna Wiklund