Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

magkänslan som säger sitt

var det du
som inte visste
eller jag
som inte kunde

var det du
som inget brydde
eller jag
som var för mycket

likadant
eller ej
orden bara blandar sig

utan mening
utan poäng
jag ligger bara vaken i min tomma säng

vill ändå inte ha dig där längre




Bunden vers av Hanna Wiklund
Läst 352 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-14 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Wiklund
Hanna Wiklund