Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något klokt jag hörde.


Förändring

"Man kan inte fortsätta dansa med någon som hela tiden trampar en på tårna"




Övriga genrer av Hanna Wiklund
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-13 17:20



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Det gäller då att se till att delar av en
har det riktigt rätta tåförstärkande
inläggen ovanpå skon
det så gör det värt att dansa,ifall den
andre är ett otakt ilande, Nisse
som
inte vet rätt om takt
otakt
otack är världens lön
ifall man dansar rätt
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Wiklund
Hanna Wiklund