Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten skrev jag då jag erkände att jag var hopplöst kär i min kille som jag inte träffat ännu men delat så många chat,och telefonsamtal med.


Min högsta önskan

Min högsta dröm idag är
Att alltid vara dig nära
Få vakna i din famn
För du är min trygga hamn

Igenom storm jag skulle strida
Med dig vid min sida
Att jag träffade dig
Gjorde mig till världens lyckligaste tjej

Att på morgonen få sträcka ut man hand
Och känna samhörighetens band
Med dig vid min sida få vandra
Bara du och jag inga andra.

Genom kamerans lins få fånga
Underbara stunder som ska bli många.
Jag har alltid varit din
och du har alltid varit min.

Därför har jag aldrig trott på
Folk var ju galna tyckte jag då
Kärlek vid första ögonkast
Jag var ju redan i dig fast.

Därför jag inte föll
För det var ju dig jag höll
Mitt hjärta var ju redan taget
Det vet jag nu vid detta laget.




Fri vers av minime8501
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-23 04:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

minime8501
minime8501