Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÅN EN VÄRDELÖS VÄN

hoppas du hittar

vänner som lyckats

som du kan trivas med

lyckliga barn som

föddes med munnen

full utav silversked

hoppas de ger dig

värme och kärlek

för det behöver du

men tycker du att

jag trots allt duger

finns jag här för dig nu

LARZ GUSTAFSSON

081023




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-23 09:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2008-10-23

  Larz Gustafsson VIP
Inte i vissas ögon.
2008-10-23

  Elaine.S VIP
Om man skriver sådär till en vän är man inte värdelös...
och hoppas att den vännen kan bekräfta det..annars
är det nog ingen vän...
2008-10-23

  Larz Gustafsson VIP
För att jag ÄR värdelös, Miss Modig!
2008-10-23

  Trädflickan
Hmm. Gillar inte rubriken. Varför tala om sig själv som värdelös?!
2008-10-23

  Måna N. Berger
Bättre en vän med hjärta av guld än att vara född med silversked i munnen!
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP