Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara

Att vara eller inte vara är en meningslös fråga för i samma stund frågan är ställd så vet du redan svaret på om du vill vara
eller inte vara




Fri vers av Ronnie Hermanssson
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-23 19:58



Bookmark and Share


  friheten
Bra tanke
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Ronnie Hermanssson

Senast publicerade
Sanningen
Ensam
Att vara
* Se alla