Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till den milt förvirrade damen som jag träffade i Glasgow och London


Möte i stationerna

Människor flyger förbi
Ingen ånger

Jag Lämnade mitt liv
Med en gammal tant
Som var rätt galen

Jag blev förvirrad av hennes röst
Som öppet sa
"The Aliens are around us"
"We cant fight them or destiny"

Jag skrattade och börja
spela ett nytt liv




Fri vers av Johan Grundtman
Läst 418 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-23 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Grundtman
Johan Grundtman