denna sjuka proportionslöshet

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

denna sjuka proportionslöshet




Nordea-chefernas vidrigt höga löner...



.... bonusar, fallskärmar, förmåner, aktieoptioner.

Snälla, duktiga, fina & vackra cheferna!

Vill ni ge halva er lön till de nödställda i världen,

för de dör nu......?


Svar: NÄ!!  MITT!!!   MINA PENGAR!!!!!!


(& inte ville denna bank ge min mor, som varit kund hos Nordea sen 60-talet, ett lån på några hundratusen. jädra sunkbank)




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-24 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP