Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi börjar alltid vår arbetsdag med...






...med en ordentlig GruppKram.

Dagen blir så mycket skönare sen.

& den här morronen var vår käre Lasse ledsen & så.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-24 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP