" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




F AN VA D JAG H AT AR DE J!!!!!!





.... -men förstår du inte, du måste börja kompromissa, vännen...

 

-Fan.... VAD JAG H A T A R DEJ!!!!!!!!!!!!!!

AV H E L A MIN S J Ä L

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-24 01:31



Bookmark and Share


  K*
hoppsan, vad händer kompis? dikt eller verklighet?
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP