Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag gråter mycket om dig nätter när tårar blir frost förstår jag inte varför du lämnade mig ensam kvar här


Jag Tänker Mycket På dig [ LäNGTAN ] kärlek min vän



Jag tänker mycket på dig


På hur fin du är
& vad fin jag skulle vara
vid din sida


Hur jag skulle
förstå dej
som ingen annan gjorde


Hur du skulle
hålla min hand
mjukt men endå hårt
så som bara någon som du gör


Hur jag skulle smeka
en slinga hår från din kind
när jag kysste
dig
sakta men fort


men så kärt


Hur vi skulle
bekämpa alla hinder
tillsammans
genom livet


inte över


Hur du skulle se
det ingen annan ser
i mig
med dej

med


dej


i mig


skulle vi


flyga



utan



droger










Övriga genrer av ONE
Läst 540 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-24 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ONE
ONE