Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbarheten lever i osynligheten



Jag vill ju

gärna


Men jag tycks ha
tappat all
min
magi


Klart jag
borde må
bra
för
jag

har

det bra


Och allt
ser så

fint

ut

utifrån


Men här inne
är det
verkligen

svart som
natten

I

mig
regnar det
nästan

alltid


Och det blixtrar
för
ofta
i
mitt självförtroende

för jag är inte
bra
att
ha

Jag gör

mycket
fel


fast jag inte

vill


& vad jag
vill verkar

inte spela
någon

roll

endå


för jag

vill

älska

&
älskas


utan

rädsla



Jag vill

vara den som

fixa det!



Som var
stark

och
duktig


och en

fin människa


och allt
det

där som dom

flesta strävar

efter



Är så förfärligt

långt borta



& jag vill

kunna


veta


hur





men jag


har aldrig flygit utan



droger




Övriga genrer av ONE
Läst 632 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-15 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ONE
ONE