Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkar Inte Mer

Jag orkar inte lyssna
på all råd och förmaningar
Att jag måste vara någon ni tycker

Orkar inte slåss med mitt eget
dåliga samvete
För att jag inte har det jag borde

Ni gnager sönder mitt inre
och all min kraft försvinner
av alla måsten

Jag låtsat vara oberörd
Men inom mig skriker jag
Skriker så jävla högt

Kan inte andas
Det gör så ont
Av alla måsten




Fri vers av Miss P
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-24 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss P
Miss P