Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett löfte för nya året

Har bestämt mig nu
att jag ska leva som jag vill
Inte påverkas av andra
Är trött på att alltid hållas tillbaka
pga andras brister och misstag
Mår bra när jag får vara den jag vill
och inte någon jag måste
Det är det nya årets löfte
till mig själv




Fri vers av Miss P
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-01 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss P
Miss P